Rubato’nun solisti Özer Arkun’a kötü haber
Kadın şiddet haberleriyle gündeme gelen Rubato’nun solisti Özer Arkun’un konserleri birer birer iptal ediliyor
Hanne Ballı - 14 Temmuz 2020
Abone Ol
Rubato grubunun solisti Özer Arkun’un evlenmek üzere olduğu sevgilisi B.Y.’yi darp ettiği iddialarının ardından grubun konserleri iptal edilmeye başlandı.
22 Temmuz’da Harbiye Açıkhava’da Mehmet Erdem ile birlikte konser vermeye hazırlanan Rubato’nun yerine Aşkın Nur Yengi ile anlaşıldığı öğrenildi. Yine Mehmet Erdem’le birlikte sahne alacakları 19 Eylül’de Selçuklu Kongre Merkezi’nde ve 21 Kasım’da Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek konserler iptal edildi.
Konserleri organize eden Beyhan Prodüksiyon’un sahibi Uğur Beyhan şu açıklamayı yaptı, “Şirket olarak böyle bir karar aldık. Bu sezon Mehmet Erdem’le 5-6 konserleri daha vardı, onları da iptal ettik.”