Çağla Şikel’den Serenay Sarıkaya açıklaması
Şikel, konuk olduğu televizyon programında aşk ve iş hayatıyla alakalı dikkat çeken açıklamalarda bulundu
Çağla Şikel, Jülide Ateş’in sunuculuğunu yaptığı ’40’ programına konuk oldu. Şikel programda aşk ve iş hayatıyla alakalı dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Güzellik yarışması deneyimini anlatan Şikel “Ben çok güzelim, bu güzellik yarışmasına girerim diye bir düşüncem olmadı. Benim 1’inci Burcu’nun 4’üncü olduğu o yarışmada Burcu Esmersoy’la ben kendine en güvenmeyen kızlardık.” dedi.
Jülide Ateş’in “Emre Altuğ’dan sonra kimseye aşık olmadın mı?” sorusuna cevap veren ünlü manken “bu dönem boyunca aşık olmadım. Ama olabilirim” ifadeleriyle dikkat çekti.
“Fİ dizisinde balerini oynayan Serenay Sarıkaya’yı kıskandınız mı?” sorusuna cevap olarak Serenay’ı kıskanmadığını ama özendiğini belirten Şikel; “Hemcinsime karşı bir kıskançlık hissetmiyorum, o duyguyu geçeli baya oldu. Kıskanma demeyelim, ama özendim. Çok özendim, çünkü dans etmek dünyanın en güzel şeyi… Serenay o kadar çalışkan bir kız ki, profesyonel bir dansçı olmasa da, bize dans ettiğini gerçekten hissettirdi.” şeklinde konuştu.