Deniz Bulutsuz’dan Ozan Güven’e şiddet davası

Deniz Bulutsuz, sevgilisi Ozan Güven tarafından darp edildiğine dair rapor aldı

Deniz Bulutsuz’dan Ozan Güven’e şiddet davası
Ayşe Şeyma Arıkan - 1 Temmuz 2020 Abone Ol

Deniz Bulutsuz, sevgilisi Ozan Güven tarafından darp edildiğine dair rapor aldı. Bulutsuz’un, Güven’e dava açacağı öğrenildi

Milliyet’in haberine göre; bir süredir aşk yaşayan Deniz Bulutsuz ve Ozan Güven, geçtiğimiz hafta sonu sözlü olarak tartıştı. Tartışmanın devamında Ozan Güven sevgilisini darp ettiği ve evden çıkmasına izin vermediği haber alındı. Darbeler sonucu gözüne kan inen Bulutsuz, hastaneden darp raporu aldı.

Yaşadıklarını sosyal medyadan bir bildiri yayınlayarak ilan eden Bulutsuz’un, Güven’den şikayetçi olacağı belirtildi. Deniz Bulutsuz açıklamasında şöyle yazı; “13.06.2020 Cumartesi sabaha karşı kamuoyunca bilinen bir ilişki yaşadığım Ozan Muharrem Güven tarafından, kendi evinde bir saatten fazla süren ağır fiziksel şiddete maruz kaldım. Şiddet gördüğüm sırada evden çıkmama izin vermeyerek canıma kasteden, fiziksel ve duygusal şiddettin sorumlusu olan Güven’e karşı hukuki haklarımı sonuna kadar savunacağım. Kadına şiddetin hiçbir şekilde kabul edilemeyecek bir suç olduğu bir toplumda, ruh sağlığımı ancak psikolojik destek alarak koruyabildiğim bu hukuki süreç boyunca şimdiye kadar koruduğum sessizliğime ve mahremiyetime saygı duyulmasını rica ediyorum.”

Olayın ardından Deniz Bulutsuz, Ozan Güven ile birlikte olduğu fotoğrafları sosyal medya hesabından kaldırdı.



Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir