Acil Yayalım

ŞARKICI YEŞİM SALKIM İSİM VERMEDEN SİSTEMİ TOPA TUTTU!

Sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile maske üreticilerine tepki koyan Salkım, konuşmanın içeriğine bakıldığında ülke yöneticilerini ima ettiği fikrini akıllara getirdi.

Salkım videoda; “Rant peşindesiniz. Bizi salak yerine koyduğunuz yeter. Bıktık artık sizden. Kral çıplak artık. Onun için bitirmiyorsunuz bir şeyleri zaten. Çünkü rant fazla. Yeter artık. Kimse söyleyemiyorsa ben söylüyorum artık. Yok kit üretiyoruz, yok Honolulu’ya sattım yok Papua Yeni Gine’ye sattım. Sahtekarsınız, önde gidenisiniz sahtekarın. Ondan sonra Mabel şöyle, Mabel böyle… Biz size karışıyor muyuz? Karınızla kocanızla halvet oluyor musunuz? Olmuyor musunuz? Terbiyesizler, bütün her şeyin içine s…tınız be!” ifadelerini kullandı.

Salkımın sözleri sonrası sosyal medyada #TerbiyesizYeşimSalkım başlığı açıldı. Öte yandan rant yüzünden bir şeylerin bitirilmediğini iddia etmesine rağmen hala maske takması dikkatlerden kaçmadı.

Exit mobile version