Beren Saat Kenan Doğulu ile aile olmayı başardıklarını söyledi

Beren Saat Kenan Doğulu ile aile olmayı başardıklarını söyledi
Haber Merkezi - 17 Temmuz 2020 Abone Ol

YouTube’da bir kanala konuk olup, eşi Kenan Doğulu ile yaşadığı sorunları ilk kez bu kadar açıktan paylaştı. Kenan Doğulu’nun doğum günü için paylaştığı mesajda, “Beceremediğimiz evlilik olsun” diyen Saat dikkatleri üzerinde toplamıştı.

Beren Saat; “Ben evlenmeden önce de şöyle düşünüyordum. Belki benim ailemin çok mutlu bir evliliği olmadığı için evlilik değil aşk diyordum Kenan’a. Esas olan aşk. Bence her zaman aşk, evlilikten daha önemli. Evlilikle beraber insanlara başka bir rol yükleniyor. Başka bir şeyi temsil etmen gerekiyor. İnsanlar daha çok dahil oluyor. O da galiba bizim gibi insanlar açısından biraz daha bunaltıcı olabiliyor.

Biz ayrılmıyorken de ayrılık haberleri yapılıyordu, problemler yaşadığımız dönemlerde de. Bu artık değerini kaybetmiş bir haber. Biz ayrı bir süreç geçirdikten sonra pandemi dönemini beraber yaşadık. Müzik yapmaya başladık. Başka türlü bir yere geldi ilişkimiz. Başka bir level’ındayız aşkın. Her şey bitti dendiği yerden sonra başta beni şaşırtacak bir yere geldi. Çünkü bir müzisyen olarak Kenan’ı tanımaya başladım. Biz arkadaşlığı başardık. Beraber üretmeyi başardık. Aile olmayı başardık.” dedi.



Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir