Lübnan’da Ermenistan için ve asker toplama masaları kuruldu!
Azerbaycan karşısında bozguna uğrayan Ermenistan, başarısız olduğu savaş meydanındaki kaybını sinsi hamleleriyle kapatmaya çalışıyor. Lübnan’da çalışma yürüten bir grup Ermenistan vatandaşının cepheye asker toplama faaliyetleri yürüttüğü ortaya çıktı.
Lübnan’da ikamet eden Ermeni vatandaşlarının mahallelerinde Dağlık Karabağ’da savaşmak için gönüllü asker ve para toplama masaları kuruldu. Ermenistan’ın, 27 eylül sabahı Terter ve Füzuli sivil yerleşim yerlerine yaptığı saldırıyla başlayan savaşta Azerbaycan ordusu karşı hücuma geçerek kısa sürede sonuç aldı Dağlık Karabağ bölgesinde Ermeni işgali altında bulunan topraklarının birçoğunu kurtardı.
Azerbaycan karşısında bozguna uğrayan Ermenistan ordusuna, Lübnan’daki Ermeniler destek amacıyla temsilci masalar kurdular.. Ermenilerin yaşadığı mahallelerde, Dağlık Karabağ’da savaşmak için para ve gönüllü asker toplama merkezleri faaliyet gösteriyor.